H O M E P A L

Med Ulf får vi erfarenhet från internationella tillväxtresor i startup-företagen Spotfire och Scalado, samt större bolag som Microsoft, Nokia och AT&T. Unisource. Ulf har en enorm kompetens när det kommer till bolagstillväxt och IT-arkitektur samt hur man strategiskt ska arbeta med att paketera produktportfölj och sälj för att nå rätt målgrupp vid rätt tidpunkt, säger Kevin Kimaryo, vd och grundare.

Hur kommer det sig att Ulf Christiansson ville bli styrelseledamot i Homepal?

“Homepal löser ett stort problem åt sina kunder; att traditionella system låser in data i ”silos” som hindrar både intern effektivitet och utveckling av nya tjänster för slutkunderna. Jag är även djupt imponerad av det härliga Homepal-teamets innovationskraft och driv!”

Homepal tog även pulsen i Falsterbo där Ulf idag är bosatt. Där går det rykten om att Ulf är en fenomenal surfare. Har man tur så kan man skymta honom längs Skånes kuster när vädret tillåter. Vi ser framemot att få ta del av Ulfs erfarenheter och kompetenser (både på land och hav) för att tillsammans förbättra fastighetsbranschen.

Copyright © Homepal

Kontakt

Niklas Hellgren

niklas.hellgren@homepal.se

0707 357482