loading

Homepal goes NRGIZE

Spännande tider!

Homepal kommer under hösten att vara med i NRGIZE. Ett acceleratorprogram som fokuserar 100% på proptech bolag. Med NRGIZE får vi tillgång till fantastisk kompetens men också nya affärsmöjligheter. Det är med stort engagemang och ödmjukhet som vi går in i acceleratorprogrammet NRGIZE. Att bli utnämnd som en av framtidens viktigaste proptech bolag är inget vi tar lätt på.

“Det ska bli grymt kul att komma igång med vårt samarbete mot att förändra fastighetsbranschen till det bättre”, säger Niklas Hellgren co-founder på Homepal.

NRGIZE har redan i den initiala kontakten visat på vad de innebär att vara delaktig i deras acceleratorprogram. På mindre än 1 månad har de gett oss oerhört värdefulla kontaktvägar till framtida samarbetspartners som vi tidigare aldrig har haft kontakt med. Om ni vill läsa mer om NRGIZE kan ni gå in på följande länk: https://www.nrgize.se/

För ytterligare information:

Rasmus Persson
VD, Homepal
rasmus.persson@homepal.se
0709853305

Close Bitnami banner
Bitnami