loading

Rasmus Persson utsedd som ny VD i Homepal AB.

Den 1 oktober 2020 tillträder Rasmus Persson som VD i Homepal AB. Innan Rasmus var med och grundade Homepal har han arbetat med retail och som försäljningschef på Lunicore Studentkonsult. Han har dessutom en bachelor i service management från Lunds universitet.

”En av Homepals största styrkor är teamet och detta är ytterligare ett kvitto på det. Skiftet innebär att Kevin får mer tid till att ta Homepals produkter till en ny nivå medans jag tar över arbetet med att styra teamet i rätt riktning. Det ska bli riktigt roligt att axla VD-rollen. Nu kör vi!”, säger Rasmus.

Rasmus efterträder Kevin Kimaryo som varit bolagets VD sedan grundandet. Kevin övergår nu i en roll i Homepal där han får mer tid till produktutveckling.

”Homepal är i en spännande och delvis ny fas av sin utveckling. Det är utmärkt att kunna växla VD inom bolaget bland grundarna. Rasmus och Kevin är del av ett fantastiskt team. Rasmus kommer göra ett bra arbete och Kevin har lagt grunden på ett utomordentligt sätt”, säger Homepals styrelseordförande Lars Björklund.

För ytterligare information:

Rasmus Persson
VD, Homepal
rasmus.persson@homepal.se
0709853305

Close Bitnami banner
Bitnami