loading

Nu är den digitala grunden lagd för Studentbostäder i Sverige (SBS). Tillsammans med medarbetarna som har kämpat hårt så har vi lyckats med en omställning som vi alla är väldigt stolta över. Nu har SBS möjligheten att gå den väg de vill och välja de mjukvaruleverantörer som ger mest värde tillbaka till medarbetare men framförallt till deras hyresgäster.

Vi har lyckats att modernisera SBS digitala fundament likt få andra fastighetsbolag i Sverige. Men, det är nu det roliga börjar. Vad händer egentligen när man har en modern lösning i grunden med tillgänglig data som kan accelerera värdet för de olika processerna i bolaget, säger Kevin Kimaryo, co-founder och produktchef på Homepal.

SBS har en tydlig vision av att bli Sveriges största studentbostadsbolag och det är något som ligger Homepal extra varmt om hjärtat. Nu ser vi fram emot att knyta flera moderna mjukvarulösningar till SBS för att de ska kunna ta nästa kliv i sitt arbete med att skapa den bästa kundupplevelsen i branschen.

Avslutningsvis vill vi lyfta samarbetet med DinHyresvärd och HomeQ som har varit viktiga i denna transformation. Det är två kompetenta partners som vi kommer fortsätta att arbeta med för att förändra fastighetsbranschen, på riktigt.

Läs mer om SBS pressmeddelande här.

För ytterligare information:

Niklas Hellgren
CSO @ Homepal
niklas.hellgren@homepal.se
0707 – 357482

Close Bitnami banner
Bitnami