Förändring är det enda konstanta!

Team2022-04-01 · 4 minuters läsning

Vi välkomnar Hugo till Homepal. En man med många egenskaper som redan har vänt upp och ner på kontoret – vilket vi älskar.

Bild från blogginlägg

Tillsammans med Hugos gedigna erfarenhet kring hur man skapar värde från data ska vi nu även vända upp och ner på fastighetsbranschen – vilket vi också älskar.

Självklart vill vi ge er en bild av Hugo med tre snabba frågor:

Varför är Homepal ett intressant bolag för dig?

"Ett mer passionerat och ambitiöst gäng får man leta efter…! Det här teamet vill förändra fastighetsbranschen, och de kommer inte sluta förrän de har lyckats; det föll jag för direkt!"

Vad vill du uppnå med teamet på Homepal?

"Under mina år som konsult har jag utvecklat flera dataplattformar. Målet är alltid att öka data-medvetenheten, antalet data-informerade beslut och att jobba mer med mätbara mål. Detta är precis det Homepal vill göra. Det ska bli otroligt kul att få bidra med min erfarenhet för att förenkla innovation med tillgänglig data för morgondagens fastighetsbolag."

Vad vill du slänga med till Homepals följare ute i den stora världen?

"Tveka inte att höra av dig om du är nyfiken och vill veta mer om mig eller Homepal. När jag inte sitter och utvecklar ditt fastighetsbolags data-jobb, då vill jag träffa dig för att höra hur just Homepal kan hjälpa ditt fastighetsbolag!"

Du är jättevälkommen Hugo – nu åker vi! ⭐️

Bild på team-medlem
Hugo HjerténSenior Data Engineer