Han fångade våra hjärtan under våren

Team2021-09-06 · 4 minuters läsning

Då som en fenomenal exjobbare som ständigt utmanade Homepals sätt att se på saker och ting. Nu sedd som Homepals grafiska geni som ständigt förvånar en med nya lösningar på våra utmaningar.

Bild från blogginlägg

Axel Holmqvist är vårt andra nyförvärv från Lunds universitet och har, som många av oss andra, arbetat på Lunicore Student Consulting under studietiden PLUS drivit egen verksamhet. Jag tror ni förstår vad det här är för en lirare. 

3 snabba med Axel:

Varför är Homepal ett intressant bolag för dig? 

"Homepal är ett accelererande bolag som är i hetluften just nu. Jag vill vara med i den hetluften och bidra till ytterligare acceleration med hjälp av mina kompetenser. Det är ett extra intressant bolag för mig då Homepal tänker modernt kring både verksamhet, beslutsfattande och hierarkier. Jag älskar även att saker och ting går snabbt framåt; att jag kan se någonting jag har tagit fram implementeras i produkten nästkommande dag. Traditionella och långsamma processer är inget för mig."

Vad vill du uppnå med teamet på Homepal?

"Teamet på Homepal är både otroligt kunniga inom sina områden och väldigt roliga att vara runt. Jag vill dela med mig av- och bidra med min kunskap och energi så att vi tillsammans kan ta fram fastighetsbranschens fräschaste digitaliseringstjänst – samtidigt som vi har det sjukt kul tillsammans. Jag tänker mig oss lite som ett fotbollslag; där alla har sin position med sin specialitet och att vi alla kämpar för varandra in i det sista för att ta hem vinsten (10-0 till Homepal)."

Vad gör dig extra glad?

"Att vara kreativ. När jag får sitta och måla, designa eller programmera då mår jag som bäst."

Bild på team-medlem
Rasmus PerssonCEO & Co-Founder
Bild på team-medlem
Axel HolmqvistProduct Designer