Homepal fortsätter att växla upp

Team2021-09-01 · 3 minuters läsning

Under de kommande tre veckorna kommer vi att presentera 3 (!) nya medarbetare. Först ut är ingen mindre än Daniel Åhlin.

Bild från blogginlägg

Han har kommit in som en frisk fläkt i Homepals utvecklingsteam och kommer direkt från Axis Communications där han jobbade parallellt med studierna på civilingenjörslinjen datateknik på Lunds universitet. Förutom att han kliver in och tar över med kontorets bästa skägg så bidrar han även till kvoten “född utanför Skåne” vilket gör att Niklas Hellgren inte längre behöver känna sig utanför.

Danne slapp inte undan tre snabba:

Vad var det egentligen som lockade med Homepal? 

"Jag har alltid tyckt det är roligt att vara med och påverka i arbetspositioner och ideella engagemang jag haft tidigare. På Homepal får man verkligen vara med och påverka hela företaget. Allting som man producerar känns som att det betyder mycket för företaget i helhet. Dessutom så bidrar detta till en stor personlig utveckling vilket jag tycker är viktigt."

Vad vill du uppnå med teamet på Homepal?

"Tillgängliggöra data. Att utveckla en produkt som kan hjälpa fastighetsbolag att kunna ta del av sin data är mäktigt."

Sist men inte minst. Vad gör dig extra glad?

"Riktigt god och välbalanserad mat och dryck, det finns få saker som slår det!"

Vi ser fram emot att förändra fastighetsbranschen tillsammans med Danne, förhoppningsvis kanske resten av Homepal kan bli bjudna på middag inom en snar framtid. 

Bild på team-medlem
Rasmus PerssonCEO & Co-Founder
Bild på team-medlem
Daniel ÅhlinSoftware Developer