Homepal fortsätter lagbygget

Team2021-08-01 · 4 minuters läsning

Med ett enormt driv, erfarenhet och kompetens inom försäljning kommer Amalia Averkiou ta Homepal till en ny nivå. Amalia kliver in som advisor till Homepal i en spännande tillväxtfas.

Bild från blogginlägg

“Det är alltid roligt att få knyta kompetenta, drivna och härliga personer till Homepal. I detta fallet har vi lyckats med alla egenskaper hos en person. Jag ser fram emot ett spännande utbyte där jag är övertygad om att Amalia kommer utmana mig och hela teamet för att hjälpa oss i rätt riktning.” - Rasmus Persson, Co-founder & CEO

Amalia fick tre snabba frågor att besvara för att ni ska kunna lära känna henne lite bättre: 

Varför är Homepal ett intressant bolag för dig? 

"Homepal är ett bolag som ligger helt rätt i tiden med sin dataplattform riktad mot fastighetsbranschen där mycket spännande händer just nu. Rasmus och gänget är ett grymt team och jag föll för drivet och visionen framåt."

Vad vill du uppnå med teamet på Homepal?

"Jag drivs av att kunna få vara med och coacha och vara rådgivande för teamet främst i den kommersiella dimensionen och på så sätt kunna bidra till en ökad framgång. Bolaget befinner sig i en spännande expansionsfas och har en rolig resa framför sig med starka investerare och styrelse. Jag ser fram emot att få ligga bolaget och styrelsen nära när de går in i sin nästa fas och se dem utvecklas och göra spännande saker tillsammans."

Vad gör dig extra glad? 

"Livet! Att varje dag få möjligheten att vakna frisk, vara nära familjen och utvecklas jobbmässigt, lära sig nya saker, och lära känna nya människor! Det senaste halvåret har varit helt magiskt i alla dimensioner och det är jag evigt tacksam för!"

Bild på team-medlem
Rasmus PerssonCEO & Co-Founder