Homepal och Vacse inleder samarbete

News2021-06-22 · 2 minuters läsning

I dagarna kickar Homepal och Vacse igång sin resa tillsammans. Målet är att skapa en central informationskälla som underlättar för Vacse i sitt dagliga arbete.

Bild från blogginlägg

Genom att samla in data via Homepals plattform Homebase kan Vacse ta emot, matcha och använda data från flertalet olika interna och externa system för att underlätta sitt hållbarhet- och förvaltningsarbete samt framtida investeringsbeslut i bolaget.

"Homepal är ett nytänkande bolag som vill och vågar utmana vårt arbetssätt när det kommer till datahantering och digitalisering. Jag har väldigt höga förväntningar på Homepals leverans och är övertygad om att vi i slutet av detta året har fått helt nya ögon på vår verksamhet och tagit flera kliv framåt i vårt digitaliseringsarbete."

– Sara Ravell Jägermo, Fastighetschef

Rasmus fyller i:

"I Vacse får Homepal en framåtlutad samarbetspartner som vill ta kontroll och skapa värde av sin data. Att samarbeta med Sara, Elias och Johan mfl ska bli oerhört spännande och redan från dag ett har det varit snabba puckar."

– Rasmus Persson, Co-Founder & Ceo 

Vacse blir Homepals första partner inom segmentet samhällsfastigheter, men får snart sällskap av andra.


Om Vacse: Vacse är ett renodlat samhällsfastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter för rättsväsende, utbildning samt kontor för samhällsservice.

Bild på team-medlem
Rasmus PerssonCEO & Co-Founder