SM-mästaren börjar på Homepal!

Team2022-03-09 · 4 minuters läsning

Förra veckan började ingen mindre än Frida Björklund som Implementation Lead på Homepal. Efter en intensiv och fartfylld vecka med både fysiskt (!) kundbesök och kickoff så hamnar Frida direkt i hetluften.

Bild från blogginlägg

Vi vill introducera Frida med Homepals tre klassiska frågor:

Varför är Homepal ett intressant bolag för dig?

"Vi är i en tid där många fastighetsbolag påbörjar sin digitala resa. I samband med detta blir bolagen varse om hur viktigt det är att inte bara ha tillgång till sin egen data utan även uppmärksamma vilka brister det finns i datan.

Med detta sagt har Homepal en häftig resa framför sig. Jag trivs även i miljöer där det händer mycket och man får va med och bidra samt påverka. Därför känns Homepal som helt rätt plats för mig!"

Vad vill du uppnå med teamet på Homepal?

"Jag har en bakgrund som it-konsult där jag jobbat primärt med implementation av ERP och CRM-system mot just fastighetsbranschen.

Först och främst vill jag dela med mig av den kompetens som jag samlat på mig under dessa år och tillsammans med resten av teamet utveckla vår leveransstrategi. Vi ska bli ännu effektivare vid leverans av vår plattform och appar gentemot kund!"

Vad gör dig extra glad?

"När Arsenal lyckas vinna en match (vilket faktiskt händer lite då och då den här säsongen)."

Varmt välkommen Frida – nu kör vi! ⭐️

Bild på team-medlem
Frida BjörklundImplementation Lead