Transferfönstret är stängt för säsongen

Team2021-09-13 · 4 minuters läsning

Under två veckor har vi presenterat både Daniel Åhlin & Axel Holmqvist som nytillskott i teamet. Sist ut är ingen mindre än Fabian Hagman.

Bild från blogginlägg

Han har under de senaste året agerat affärscoach till Homepal men har nu klivit in operativt i bolaget. Med humor som får Johan Glans att se amatörmässig ut, ett enormt driv och en rejäl dos erfarenhet förstärker han teamet i en intressant fas i bolagets resa.

“Fabian är en stjärna utan dess like, på mindre än en vecka kom han in och skapade mer värde än vi någonsin hade kunnat tänka oss. Han har en hel verktygslåda som hjälper oss att ta flera kliv framåt. Med tanke på vad han har gjort på den här korta tiden så undrar man ju vad som kommer hända framåt..” säger Kevin Kimaryo, Co-founder & produktchef

Varför är Homepal ett intressant bolag för dig? 

"Att påvisa på möjligheterna med teknik är min passion, speciellt i konservativa branscher. Fastigheter för boende, affärer, industri och samhällsnytta är en tusenårig affär och dras med ”så har vi alltid gjort” syndromet. Digitaliseringen innebär att fastighetsbolag producerar mängder av data och insikten av att den datan har ett stort värde, är för många i branschen en ny insikt. Att få vara del av detta paradigmskifte i fastighetsbranschen är både spännande, lärorikt och roligt."

Vad vill du uppnå med teamet på Homepal?

"Jag har fått mycket hjälp och inspiration av andra entreprenörer och vill ge tillbaka. Jag vill bygga individerna som bygger bolaget med mina erfarenheter kring bolagsledning, försäljning, produkt-mjukvaruutveckling (SaaS) och ställa dem i en mycket god position till nästa finansieringsrunda."

Vad gör dig extra glad?

"När polletten trillar ner och ger resultat. När kund accepterar en offert, visar det att jag har förstått kund och har kunnat förmedla en lösning. Det kan också vara att hjälpa en medarbetare se en lösning, testa den, gå utanför sin comfort zon och lyckas, för att sedan anta nästa utmaning med ökat självförtroende."

Bild på team-medlem
Rasmus PerssonCEO & Co-Founder