Homepal Developer Portal

Homepal    API

Samarbete är nyckeln till allt

Integrationer mot centraliserad data som uppnår hög datakvalitet är den digitala tidsålderns största utmaning. Homepal förändrar det genom att erbjuda en plattform som säkerställer att masterdatan är av högsta kvalitet med fokus på öppenhet. Homepal ger tillbaka makten till fastighetsbolag – makten över sin egna data och sin digitala transformation.

Data ska vara fri

Med tillgång och kontroll över er data kan ni ta samarbete till nya höjder

Samarbete

Med Homepal blir inte integration någon diskussion

Ledande mjukvaror

Anslut för att testa mjukvara enkelt och smidigt

Moderna API:er

Likt ett väloljat maskineri får mjukvaruleverantörer tillgång till data via moderna och standardiserade REST API:er. Glöm diskussioner om att integrationer sätter käppar i hjulen i samarbetet – enklare än såhär blir det inte. Homepal tillhandahåller en sandbox-miljö för att testa och potentiellt upptäcka fel i samband med integrationen. 

Integration

Via Homepal Developer Portal får fastighetsbolag möjligheten att integrera mjukvaror till sin masterdata. Fastighetsbolag kan ständigt bygga ut eller ersätta funktionalitet genom att integrera innovativa mjukvaror till plattformen. Fastighetsbolaget godkänner vilken data som mjukvaruleverantören har tillgång till.

mitt-header3

Vill du veta mer?

Ställ en fråga till våra utvecklare