Flöden

Samla in, förena och koppla

Den främsta plattformen för att hantera och underhålla fastighetsdata mellan aktörer och system.

Använd de bästa verktygen

Integrera nya verktyg på några minuter, inte veckor. Ingen mer installationshuvudvärk och inget behov av att trycka kod.

Samma data i alla verktyg

Koppla ursprungsdata till flera konsumenter och börja lita på att alla i organisationen har tillgång till samma information – som stämmer.

Fokus på produktarbete

Homepal gör det otroligt enkelt att prova nya verktyg. Inga fler kostsamma integrationsprocesser som hindrar dig från att använda de bästa verktygen.

Att ha en rimlig datainfrastruktur brukade vara utom räckhåll. Idag är det inte längre fallet.

Vi har löst de svåra utmaningarna kring att extrahera och leverera data från dina system på ett tillförlitligt sätt, så att du kan fokusera på det som är viktigt – utveckling och innovation.

Producenter

Användbar data och information

I Homepals dataplattform aktiverar du instanser av de producenter (system, databaser eller filer) som du vill samla in data från.

Du kan koppla på en producent via Homepals katalog. Vi har stöd för de flesta typer.

Konsumenter

Tanka dina verktyg med samma data

I Homepal aktiverar du en eller flera konsumenter för att börja använda din data. Du kan leverera data till Homepal Apps, mjukvaror eller datalagring med ett knapptryck.

Koppla på en konsument via Homepals katalog. Vi har stöd för en stor del av branschens aktörer.

Flöden

Homepals kärna som knyter samman produkten

Här kan du samla in data från dina system, databaser och filer för att sedan modellera och dra vidare kontextuell data till konsumenter såsom webappar och diverse mjukvaruleverantörer.

Du skickar din data till oss och vi förser dig med verktygen för att forma den så att den kan skickas vidare till vilken destination som helst. Du aktiverar producenter och konsumenter från Homepals katalog och data börjar omedelbart flöda. Ingen implementationstid!

Dataplattform

Ta en titt under huven

Ett flöde använder sig till stor del utav Homepals dataplattform. Plattformen låter dig bygga skräddarsydda, smarta tjänster för leverans av data på just det sättet du behöver. Därför har vi byggt en rad färdiga verktyg, alla utvecklade för att lösa specifika problem och skapa värde för dig som fastighetsbolag – och dina kunder.

Våra verktyg hjälper dig med allt från insamling, lagring och klassificering av data till integrering, kvalitetssäkring och förmedling.

Kom igång med Homepal

Våra produkter är till för er som vill möta olika intressenters krav på ett hållbart sätt. Data är fragment av information och information är fundamentet till alla processer. Med Homepal kan ni börja förvalta er information precis som ni vill förvalta era fastigheter, långsiktigt & hållbart.

Kontakta vårt team för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa just dig och ditt bolag att ta nästa steg. Tillsammans skapar vi morgondagens datadrivna fastighetsbolag!