Karriär

Karriär på Homepal

Bli en del av vårt team

Homepal är inget vanligt bolag

Brinner du för långsamma processer, att vara en i mängden eller att inte ha någon påverkan på bolagets framtid? Då är det nog dumt att läsa vidare. 
Vi är Homepal, ett ungt och hungrigt startup med rötter från Lunds universitet, vår ambition är att förändra och digitalisera fastighetsbranschen 
med hjälp av centraliserad och tillgängliga masterdata. Kanske inte låter så fett, men tro oss, vi och våra kunder är enade om att det är framtiden.

Bolaget grundades under 2019 och vi är nu inne i en spännande tillväxtfas där teamet kommer behöva förstärkas med ett antal nyckelrekryteringar.  Vi har kontor på Minc, Malmös hetaste startup-miljö, bara ett stenkast från centralstationen.   Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö driven av en nära teamkänsla, laganda och högt i tak (inte fysiskt då).  På onsdagsmorgnar lirar vi givetvis vår nya nationalsport Padel.

Lediga tjänster

Om tjänsten

Vi letar efter en klippa som kan leda och utveckla vår leverans- och implementationsprocess. Du erbjuds en möjlighet att ta ansvar för att driva spännande implementeringsprojekt och förändringsprocesser, där målet är att implementera vår produkt på ett professionellt och effektivt sätt. Du kommer att ingå i ett dynamiskt team som i ett nära samarbete arbetar för att uppnå företagets mål. Du får arbeta med utvecklande arbetsuppgifter där du har stor möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Rent konkret kommer du vara spindeln i nätet som arbetar nära säljteamet och har kontakt med både kunder och det interna produkt- och utvecklingsteamet. 

Om rollen

Som Delivery Manager på Homepal kommer du att vara med och utveckla framtidens digitala plattform tillsammans med ledande fastighetsbolag och kollegor på Homepal. Anställningen passar dig som gillar att arbeta enligt build-measure-learn principen, där det är viktigt att alla är enade och arbetar mot samma mål men att vägen dit sannolikt förändras både en och två gånger. Det är därför bra om du är nytänkande och strategiskt lagd. Ditt primära arbetsområde är inom implementation och kundkontakt, både strategiskt och operativt, men i ett ungt startup har du möjlighet att påverka hur du vill att rollen ska utvecklas. 

Vem är du?

  • Utmärkt problemlösare med en genuin nyfikenhet på att alltid lära sig mer
  • En god teknisk förståelse
  • En härlig attityd och personlighet som inte är rädd för förändring
  • Utmärkta kommunikationsförmågor – du vet hur man kommunicerar med olika målgrupper med olika tekniska förmågor
  • Drömmer om att arbeta i en start-up miljö.

Meriterande erfarenheter:

  • Innehar en civilingenjörsutbildning
  • Erfarenhet inom merförsäljning
  • Tidigare arbetat med produktimplementation i komplexa miljöer

Övrigt

Dina personliga egenskaper väger tungt i denna rekrytering, för oss är det väldigt viktigt att du passar in och trivs i vårt team. För att lyckas i denna roll bör du trivas med att arbeta i en föränderlig organisation som drivs av utveckling och nytänk. Du har en förmåga att se helheten i ditt arbete och tar ansvar för såväl dina egna uppgifter som för teamets gemensamma mål. Det finns även möjlighet till optioner i bolaget.

Placering: Malmö, resor till kunder kommer förekomma.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vill du veta mer?

Skicka in ansökan på ditt sätt till hej@homepal.se

Inga lediga jobb som passar dig?

Vi tar gärna emot spontanansökan. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.