loading

Starkare tillsammans.

Med framåtlutade samarbetspartners transformerar Homepal branschen och skapar nya möjligheter för innovativa fastighetsbolag.

data_storage
pigello_logo_blue

Pigello Fastighetssystem är en öppen och processinriktad plattform med en kärnpunkt vid användarvänlighet och effektivitet. Genom att kombinera visualiseringar och automatiserade flöden för exempelvis hyresavisering sparas såväl tid som pengar.

ywbaheqz3ggxpyydmlez

Digital partner som genom mobilt kundgränssnitt och teknisk plattform hjälper större bostadsbolag att öka kundnöjdhet och förbättra driftnettot med en rad möjligheter som digital hyresavisering/betalning, e-handelsplattform för tjänster, produkter/tillval, kommunikation, kundinsikt och teknisk service.

Booiq erbjuder ett intelligent och visuellt verktyg som ger nya möjligheter inom uthyrning, förvaltning och transaktion inom fastighetsbranschen.

image-9

By ebie erbjuder digitala försäkringslösningar som alternativ till traditionella hyresdepositioner där hyresvärden kan underlätta uthyrningsprocesser och behålla samma säkerhet utan att skada hyresgästens likviditet.

connectitude-4

Connectitude skapar konkurrenskraft genom att knyta samman människor, maskiner och idéer. Connectitude IIoT Platform™ är namnet på deras helhetslösning för industriell IIoT.

 

Sveriges modernaste fastighetssystem för administration. Plattformen automatiserar avisering och bokföring samt digitaliserar kontrakt, besiktning, felanmälan och serviceanmälan.

granitlogo_lila

Granit Management är en management konsult som hjälper organisationer att bli bättre och växa genom styrelser, interimuppdrag på C-nivå och rådgivning.

2-5-300x43_f843dea8c27edb2a4c55e4dad53596be-1

HomeQ är Sveriges ledande plattform för uthyrning av förstahandsbostäder. Plattformen automatiserar stora delar av uthyrningsprocessen för fastighetsbolag och gör det samtidigt smidigt och enkelt för bostadssökande att söka lägenhet.

CRM-Color-RGB

Hyresgäster har idag höga förväntningar på servicenivå, och fastighetssystemen är oftast inte tillräckliga för att effektivt hantera alla kundrelationer, kanaler och ärendetyper. Det är här Lime CRM kommer in i bilden.

LU Holding investerar i bolag som grundar sig på idéer eller forskning från Lunds universitet. Gemensamt för de bolag de investerar i är att de bedöms ha en stor tillväxtpotential och grundar sig på innovativ teknik eller nyskapande metoder.

Minc är Malmös startuphus. Vi erbjuder allt en entreprenör behöver för att gå från idé till växande bolag. Vårt internationella nätverk och prisvinnande program hjälper dig och ditt startup att växa snabbare och smartare.

image-4

Mist Ventures investerar i pre-seed / seed-stadierna i skalbara teknologibaserade företag som strävar efter stora internationella marknader. De strävar efter att vara involverade i företaget så att det kan dra full nytta av våra erfarenheter.

Newst.se är en marknadsplats för lediga lokaler. De sammanför hyresvärdar med hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Deras vision är att reducera er tidsåtgång för att hitta er nästa lokal eller hyresgäst.

NRGIZE är ett program dedikerat till att hjälpa begåvade prop tech startups att påskynda deras framsteg. NRGIZE existerar eftersom de tror på samarbete och förstår värdet av att träffa rätt människor och sammanföra dessa i ett tidigt stadie.

OO_serviceprotokollse_logo

Underhållssystem som förenklar service- och orderhantering. Återkommande service, serviceprotokoll, installation, reparation, felanmälan, tidsrapportering, EDI och mycket mer.

Parakey utvecklar en accessplattform som möjliggör för fastighetsägare att enkelt administrera eller automatisera tilldelning och återtagande av access, och för användare att öppna låsta utrymmen med mobilen som nyckel.

Picler levererar digitala trapphustavlor. Trapphusen är en viktig informationskanal och istället för papperslappar skapar Picler möjlighet att digitalt kommunicera med hyresgästen. Bättre upplevelse för hyresgästen – enklare förvaltning för fastighetsägaren!

Planima sparar tid och pengar genom att möjliggöra proaktivt fastighetsunderhåll. Unika funktioner och intuitivt gränssnitt gör att du kan komma igång och skapa stora värden snabbt. Används av fastighetsbolag, kommuner, konsulter och förvaltare.

Propida-logo

Propida är en B2B plattform för fastighetsservice. Propida sammanför fastighetsbolag med entreprenörer och digitaliserar flödet däremellan. Helt enkelt för en snabbare fastighetsservice!

PropTech-Sweden-Logo-MASTER_WHITE_TAG

PropTech Sweden är ett community för aktörer inom PropTech. Genom att vara en arena för företag, investerare, experter, innovatörer och entreprenörer, utgör de en viktig plattform för alla som arbetar i branschen. De hjälper sina medlemmar i Sverige och globalt.

Quinary investerar uteslutande i svenska teknikbolag med högmotiverade och kompetenta ledningar, där deras kapital och specifika kompetens kan skapa värde. De investerar i såväl noterade som onoterade bolag.

Rental Sense distribuerar och administrerar försäkringsprodukter för den kommersiella hyresmarknaden. Skapa mervärde både för er och hyresgästen genom att ersätta traditionella kapitalbindande säkerheter med vår kreditförsäkring.

image-5

SF Ventures arbetar för att vara Nordens ledande proptech-investerare. SF investerar i entreprenörer med innovativa och skalbara lösningar, som tydligt utvecklar fastighetsbranschen och gärna bidrar till minskad miljöpåverkan.

sign_landscape_text_below

Solitru erbjuder en komplett digital, molnbaserad access lösning för fastighetsägare. Vår lösning innehåller biometri, digitala lås samt en access plattform där fastighetsägare enkelt kan ge och återkalla tillfällig access. Via Solitrus mobilapp får slutkunden en digital nyckel och tillgång till specifika lås i en fastighet.

Spaceflow är en kommunikationsplattform som samlar all information, kommunikation och utbud av tjänster, som är relevant för den fysiska platsen. Dvs. en hyresgästapp, för bostadsområden eller kontorsfastigheter.

Syna är Sveriges äldsta kreditupplysningsföretag. Vår information om alla svenska företag och personer uppdateras dagligen och används av tusentals företag och myndigheter som behöver korrekta och aktuella uppgifter.

7-2-300x43_63ea0b524fc8588c6df3b163944f18e8-1

Tmpl är en app och digital plattform som förenklar livet i hemmet, på jobbet och i staden. För boende, medarbetare, grannar och medborgare – för alla.

Verified gör elektronisk signering & identifiering enkelt. Verified erbjuder en komplett produktportfölj inom digital signering & identifiering med drygt 1500 kunder fördelat på de nordiska länderna.

Vixinity-Logo-512x512-e1580452205146

Vixinity är en komplett kommunikations-plattform för fastighetsbolag. Plattformen integrerar tillhörande system på ett smidigt sätt och är även certifierad för FastAPI.

wec360° är Skandinaviens ledande plattform för presentation av fastigheter och byggprojekt online. Den ger tillgång till senaste tekniken för visualisering, snabb försäljning och trygga kunder.

Awaio är kontorets och kvarterets ekosystem för delning. Vi möjliggör kostnadsbesparingar och ett gladare arbetsliv. 

Genom Awaios plattform kan du optimera befintlig kontorsyta och skapa nya intäkter på outnyttjade kvadratmetrar.

Close Bitnami banner
Bitnami