Våra samarbetspartners

Homepal    samarbeten

Teamwork är nyckeln till framgång

Homepals vision är att förenkla innovation genom tillgänglig data för framtidens fastighetsbolag. Vi vet hur svårt det är att få tillgång till fastighetsdata, vilket begränsar möjligheten till att maximera värdeskapandet i varje mjukvara. Homepal ser till att våra samarbetspartners får tillgång till kvalitativ data så att de kan fokusera på att maximera sitt värde till fastighetsbolag. Tillsammans med våra samarbetspartners skapar Homepal den digitala infrastrukturen för framtidens fastighetsbolag.

Atlas Fastighetssystem är en öppen och processinriktad plattform med en kärnpunkt vid användarvänlighet och effektivitet. Genom att kombinera visualiseringar och automatiserade flöden för exempelvis hyresavisering sparas såväl tid som pengar.

HomeQ är Sveriges ledande plattform för uthyrning av förstahandsbostäder. Plattformen automatiserar stora delar av uthyrningsprocessen för fastighetsbolag och gör det samtidigt smidigt och enkelt för bostadssökande att söka lägenhet.

Hyresgäster har idag höga förväntningar på servicenivå, och fastighetssystemen är oftast inte tillräckliga för att effektivt hantera alla kundrelationer, kanaler och ärendetyper. Det är här Lime CRM kommer in i bilden.

Newst.se är en marknadsplats för lediga lokaler. De sammanför hyresvärdar med hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Deras vision är att reducera er tidsåtgång för att hitta er nästa lokal eller hyresgäst.

Parakey utvecklar en accessplattform som möjliggör för fastighetsägare att enkelt administrera eller automatisera tilldelning och återtagande av access, och för användare att öppna låsta utrymmen med mobilen som nyckel.

Planima sparar tid och pengar genom att möjliggöra proaktivt fastighetsunderhåll. Unika funktioner och intuitivt gränssnitt gör att du kan komma igång och skapa stora värden snabbt. Används av fastighetsbolag, kommuner, konsulter och förvaltare.

Tmpl är en app och digital plattform som förenklar livet i hemmet, på jobbet och i staden. För boende, medarbetare, grannar och medborgare – för alla.

Vixinity är en komplett kommunikations-plattform för fastighetsbolag. Plattformen integrerar tillhörande system på ett smidigt sätt och är även certifierad för FastAPI.

Sveriges modernaste fastighetssystem för administration. Plattformen automatiserar avisering och bokföring samt digitaliserar kontrakt, besiktning, felanmälan och serviceanmälan.

Spaceflow är en kommunikationsplattform som samlar all information, kommunikation och utbud av tjänster, som är relevant för den fysiska platsen. Dvs. en hyresgästapp, för bostadsområden eller kontorsfastigheter.

Booiq erbjuder ett intelligent och visuellt verktyg som ger nya möjligheter inom uthyrning, förvaltning och transaktion inom fastighetsbranschen

Rental Sense distribuerar och administrerar försäkringsprodukter för den kommersiella hyresmarknaden. Skapa mervärde både för er och hyresgästen genom att ersätta traditionella kapitalbindande säkerheter med vår kreditförsäkring.

Syna är Sveriges äldsta kreditupplysningsföretag. Vår information om alla svenska företag och personer uppdateras dagligen och används av tusentals företag och myndigheter som behöver korrekta och aktuella uppgifter.

Picler levererar digitala trapphustavlor. Trapphusen är en viktig informationskanal och istället för papperslappar skapar Picler möjlighet att digitalt kommunicera med hyresgästen. Bättre upplevelse för hyresgästen - enklare förvaltning för fastighetsägaren!

Verified gör elektronisk signering & identifiering enkelt. Verified erbjuder en komplett produktportfölj inom digital signering & identifiering med drygt 1500 kunder fördelat på de nordiska länderna.

by ebie erbjuder digitala försäkringslösningar som alternativ till traditionella hyresdepositioner där hyresvärden kan underlätta uthyrningsprocesser och behålla samma säkerhet utan att skada hyresgästens likviditet.

wec360° är Skandinaviens ledande plattform för presentation av fastigheter och byggprojekt online. Den ger tillgång till senaste tekniken för visualisering, snabb försäljning och trygga kunder.

Underhållssystem som förenklar service- och orderhantering. Återkommande service, serviceprotokoll, installation, reparation, felanmälan, tidsrapportering, EDI och mycket mer.

Connectitude skapar konkurrenskraft genom att knyta samman människor, maskiner och idéer. Connectitude IIoT Platform™ är namnet på deras helhetslösning för industriell IIoT.

Digital partner som genom mobilt kundgränssnitt och teknisk plattform hjälper större bostadsbolag att öka kundnöjdhet och förbättra driftnettot med en rad möjligheter som digital hyresavisering/betalning, e-handelsplattform för tjänster, produkter/tillval, kommunikation, kundinsikt och teknisk service.

NRGIZE är ett program dedikerat till att hjälpa begåvade prop tech startups att påskynda deras framsteg. NRGIZE existerar eftersom de tror på samarbete och förstår värdet av att träffa rätt människor och sammanföra dessa i ett tidigt stadie.

Quinary investerar uteslutande i svenska teknikbolag med högmotiverade och kompetenta ledningar, där deras kapital och specifika kompetens kan skapa värde. De investerar i såväl noterade som onoterade bolag.

Mist Ventures investerar i pre-seed / seed-stadierna i skalbara teknologibaserade företag som strävar efter stora internationella marknader. De strävar efter att vara involverade i företaget så att det kan dra full nytta av våra erfarenheter.

LU Holding investerar i bolag som grundar sig på idéer eller forskning från Lunds universitet. Gemensamt för de bolag de investerar i är att de bedöms ha en stor tillväxtpotential och grundar sig på innovativ teknik eller nyskapande metoder.

SF Ventures arbetar för att vara Nordens ledande proptech-investerare. SF investerar i entreprenörer med innovativa och skalbara lösningar, som tydligt utvecklar fastighetsbranschen och gärna bidrar till minskad miljöpåverkan.

Granit Management är en management konsult som hjälper organisationer att bli bättre och växa genom styrelser, interimuppdrag på C-nivå och rådgivning.

PropTech Sweden är ett community för aktörer inom PropTech. Genom att vara en arena för företag, investerare, experter, innovatörer och entreprenörer, utgör de en viktig plattform för alla som arbetar i branschen. De hjälper sina medlemmar i Sverige och globalt.

Minc är Malmös startuphus. Vi erbjuder allt en entreprenör behöver för att gå från idé till växande bolag. Vårt internationella nätverk och prisvinnande program hjälper dig och ditt startup att växa snabbare och smartare.

Solitru erbjuder en komplett digital, molnbaserad access lösning för fastighetsägare. Vår lösning innehåller biometri, digitala lås samt en access plattform där fastighetsägare enkelt kan ge och återkalla tillfällig access. Via Solitrus mobilapp får slutkunden en digital nyckel och tillgång till specifika lås i en fastighet.