Meta Pixel

Boka demoLogga in

Ditt största misstag den här hösten: Att ta en sak i taget.

  • Amanda Forssberg
    Amanda Forssberg

    2023-09-19 • 3 minuters läsning

Kör du all in på ett stort projekt? Aj aj aj... Läs vidare om varför det inte är en bra idé.

Dashboard Image

Alla fastighetsbolag som sitter i Aerons Incit Xpand vet att det är slut på det roliga år 2025 - och nu har den (mindre?) roliga processen av att byta fastighetssystem börjat.

Oavsett om det är byte av fastighetssystem eller om det är ett annat stort projekt du är mitt uppe i kan det kännas som att det inte finns utrymme för något annat - men här ska du se upp!

Det finns vissa tillfällen då du ska fokusera på en sak i taget - och andra tillfällen då du måste bedriva flerfrontsfight. Just det här tillfället tillhör den senare kategorin. Här är varför. 

Tänk dig varenda actionfilm som någonsin spelats in där hjälten blir attackerad av flera fiender på samma gång. Den enda lösningen för hjälten att komma vinnande ur fighten är att kämpa mot alla fiender på en gång. Att ta dem en i taget hjälper inte när de kommer från alla håll samtidigt. 

Nu till poängen: Du är hjälten - fienderna är olika sätt den rådande markanden hotar att sabba din verksamhet just nu. En fiende är det stora projektet du försöker ro i hamn, en annan är de skräckinjagande räntorna, en tredje är vakanshotet dessa tider för med sig, en fjärde är de skenande energikostnaderna… ja, du fattar. 


Genom att bara fokusera på ditt stora projekt (byte av fastighetssystem till exempel) riskerar du låta de andra fienderna komma alltför nära. 

Att köpa in Homepal i det här fallet är inte att addera ännu en fiende (alltså ännu ett projekt som ska roddas) - utan tvärt om: Det är att boosta hjälten med ett helt nytt lasersvärd! 

Med Homepal får du en boost i kampen mot alla dina utmaningar, eftersom våra dashboards hjälper dig komma till insikt med hjälp av analys, automatisera uppföljning och ger dina medarbetare rätt verktyg och förutsättningar att nå bättre resultat. 


Och du! Om du byter fastighetssystem under tiden du är eller håller på att bli Homepalkund är det INGA problem. Många tror att det är som att bygga ett nytt hus på en tomt där det finns ett gammalt hus - riva allt och börja om från börja, men det stämmer inte! Tänk snarare på det som att Homepal är en lampa och att ett byte av fastighetssystemet är som att byta eluttag som lampan är inkopplad i. Okomplicerat! 

 

Dessutom! Visste du att det tar några timmar av din tid att implementera Homepal och att du kan vara igång efter bara en vecka? Det är sant! Lyssna på vår kund Christoffer Greijer, som är IT- och digitaliseringsansvarig på Enköpings Hyresbostäder. 


Inget stort projekt alltså! Vill du kika på de olika dashboardsen vi har? Klicka här. 

Vill du få en demo av produkten? Klicka här. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Senaste inlägg

VideoThumbnail Image
Insights

Bidrar uppföljningsverktyg till övervakning av medarbetare?