Vi gör data meningsfull

Homepal hjälper fastighetsbolag att dra nytta av data som är inlåst i olika affärssystem, som fastighetssystemet, ekonomisystemet, ärendehanteringsystemet och så vidare.

Tillsammans skapar vi morgondagens datadrivna fastighetsbolag!

Vi tycker alla som jobbar på fastighetsbolag ska kunna arbeta datadrivet, inte bara de som är experter på data. Därför har vi tagit fram Sveriges enda fastighetsspecifika BI-verktyg, där vi redan hämtat, integrerat och modellerat data. Det enda du behöver göra är att klicka för att aktivera dashboards och anpassa om du vill.

Tillsammans gör vi fastighetsbranschen datadriven.

Möt vårt team

Daniel Åhlin
Daniel Åhlin

Software Developer

Kevin Kimaryo
Kevin Kimaryo

CPO & Co-Founder

Jonatan Jönsson
Jonatan Jönsson

Software Developer

Love Malmros
Love Malmros

CTO & Co-Founder

Axel Holmqvist
Axel Holmqvist

Software Developer & Product Designer

Frida Björklund
Frida Björklund

Implementation Lead

Amanda Forssberg
Amanda Forssberg

CMO

Rasmus Persson
Rasmus Persson

CEO & Co-Founder

Niklas Hellgren
Niklas Hellgren

CCO & Co-Founder

Vill du bli en del av teamet?

På Homepal tror vi på att testa nytt och låta personligheter ta plats. Skicka därför in ansökan på det sätt som passar dig till hej@homepal.se.

Våra investerare

Homepal backas av LU Holding, SF Ventures, Mist Ventures och Quinary.

Våra investerare

Homepal backas av LU Holding, SF Ventures, Mist Ventures och Quinary.

Amalia Averkiou
Amalia Averkiou

Advisor | Head of Global Sales - EMEA/APAC at Radinn - Business Executive


"Med min kommersiella profil inom försäljning, affärsutveckling och marknad inom Tech har jag lång erfarenhet både från produkt, Saasbolag och IT/Management konsulting där jag främst har haft ledande roller. För mig är det viktigt att alltid kunna få jobba nära tekniken och med bolag som har förståelse för både affär och teknik som gör att man ligger i framkant inom sin nisch.
Homepal uppfyller verkligen mina kriterier på ett innovativt, tekniktungt och affärsdrivet bolag. När jag först kom i kontakt med Rasmus och styrelsen hoppade vi direkt in i spännande dialoger och frågeställningar vilket visar på det driv och ambitioner som finns inom bolaget. Homepal är i mycket spännande tillväxtfas och i en bransch där de har möjlighet att göra en stor skillnad. Det är fantastiskt roligt att nu kunna få vara med på denna resa och supportera i att driva bolaget framåt med både starka investerare, kompetent styrelse och ett urstarkt team som Rasmus driver."

David Kullander
David Kullander

Advisor | Executive Vice President Corporate Development at BIMobject


"I snart 20 år har jag arbetat med att kommersialisera ny teknik, med allt från produktutveckling, prissättning och marknadsföring till försäljning och eftermarknad. Jag har arbetat på större företag och startups, produktbolag och konsultbolag - men alltid med samma frågeställningar.
För mig är Homepal ett av Sveriges mest spännande startups. Dels för att det de arbetar med är så fundamentalt viktigt för en så stor och odigitaliserad bransch. Men ännu viktigare för att det är ett fantastiskt grundarteam som har den där magiska kombinationen av ambition, talang och humor. Det är genuint kul att jobba med Homepal och det händer saker hela tiden."

Lars Björklund
Lars Björklund

Styrelseordförande | Management consultant & interim CEO


"Idag har jag skrapat ihop mer än 30 års erfarenhet från fastighets- och bygg-verksamhet i privat och kommunal sektor. Jag arbetar idag som rådgivare och styrelsemedlem till företag som vill utvecklas.
Sedan september 2019 har jag fått äran att vara ordförande i styrelsen för Homepal och om jag ska vara helt ärlig så föll jag pladask för de fantastiskt passionerade grundarna och bolagets idé att addera värde i fastighetsbolagen genom att göra data tillgänglig."

Richard Lindqvist
Richard Lindqvist

Styrelseledamot | Partner at SF Ventures


"När jag träffade gänget bakom Homepal första gången sökte de vidare finansiering till en tvättbokningsapp. Appen var bara början på någonting stort sa de och berättade om sin vision att vara ledande i fastighetsbranschens digitalisering. Ingen vidare start tänkte jag, men teamets drivkraft och vision satt kvar på näthinnan enda tills de återkom ett halvår senare, då de börjat utveckla en produkt de efter sina oändligt många kundmöten insett att fastighetsbranschen verkligen behöver.
Att arbeta med Homepal är roligt och givande men framför allt tacksamt, då både det operativa teamet och styrelse redan nu är mycket professionella, i ett skede då Homepal bara hunnit skrapat på ytan av den branschutveckling jag är övertygad att de kommer bidra till framöver."

Ulf Chrisitansson
Ulf Chrisitansson

Styrelseledamot | Helping people and companies to grow


"Min passion är att hjälpa människor och företag att växa. Förutom erfarenheter från större bolag som Microsoft, Nokia och AT&T, har jag varit med om två framgångsrika startup-resor med Spotfire (BI-plattform) och Scalado (bildbehandlings-mjukvara). Jag tycker det är fantastiskt roligt att få använda dessa erfarenheter för att bidra till Homepals spännande resa.
Det är framförallt två saker som gör att jag älskar Homepal. Det är ett härligt team med stor innovationskraft och driv, stor förmåga att skapa bra kundrelationer och förstå kundens behov. Och minst lika viktigt är att Homepal faktiskt löser riktigt stora problem åt sina kunder; att traditionella system låser in data i ”silos” som hindrar både intern effektivitet, datadrivna beslut och utveckling av nya tjänster för slutkunderna."

Åsa Bredin
Åsa Bredin

Advisor | Head of Engineering at Mojang Studios


"Jag har jobbat med Tech i mer än 20 år och de senaste 10 åren i spelbranschen. Att bygga teknik som används av miljontals användare varje dag är fantastiskt spännande och kul! Jag är idag ansvarig för spelplattformen hos Mojang Studios, Minecrafts skapare.
Att få vara med och stötta teamet på Homepal i deras resa för att skapa en plattform för fastighetsbranschen är fantastiskt, de har verkligen hittat en plats där deras driv och teknikkunskap kommer att göra underverk!"

Rickard Sjöström
Rickard Sjöström

Styrelseledamot | Portfolio Manager - Tech Investments at LU Holding


"Jag är portföljansvarig på LU Holding och den första investeraren i Homepal. Utöver mitt engagemang i Homepals styrelser sitter jag i 6-8 andra styrelser i tidiga spännande bolag från Lunds universitet.
Trots att jag fått dras med grundarteamets sämre humor i mer än två år nu imponeras jag fortfarande av deras driftkraft samt förmåga att fånga och hantera kunders utmaningar och problem inom datahantering."

hej@homepal.se
Skeppsgatan 19
211 11 Malmö
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Homepal kommer endast att använda din information för att eventuellt kontakta dig om relevant innehåll, uppdateringar och produktnyheter. Du kan avbryta detta när som helst.

© Homepal AB 2023.
Org. nr: 559201-1521 (SE).