Meta Pixel

Boka demoLogga in

Homepal – en förutsättning för hållbara fastighetsbolag

  • Niklas Hellgren
    Niklas Hellgren

    2022-02-08 • 4 minuters läsning

Homepal förvaltar dagligen data för ca 7 miljoner kvadratmeter och säkerställer en standardiserad och tillgänglig informationsstruktur med hög datakvalité för hela organisationen med särskilt fokus på IT-chef, Fastighetsförvaltare, Controlling och Ledningsgrupp.

Dashboard Image

Homepals uppstartspaket 'Starter' är ingången till dataförvaltning av ert fastighetsbestånd. En ingång som snabbt leder till transparens, sökbarhet och engagemang bland personal och hyresgäster.

En fastighet behöver löpande förvaltning för att vidhålla och öka sitt värde. Er organisations data behöver också löpande förvaltning för att kunna tillgodose olika intressenters krav på fastighetsinformation, vakansgrad, energiförbrukning, driftsnetto, miljöcertifieringar, hyresavtal, ritningar, etc. för att dagligen skapa resultat och värden.

”Vi på Homepal har pratat med så sjukt många fastighetsbolag – över 300 stycken – allt från små familjeägda till stora noterade fastighetsbolag. Att ha koll på sin fastighetsdata är grunden för att kunna vidhålla värden, skapa ny insikter och bygga engagemang inom och utanför organisationen. Det är förutsättningen för att ta nästa steg i digitaliseringen.

Söker du en vän i dataträsket? Ring mig, Niklas Hellgren, på 070-735 74 82 så delar jag med mig av min domänkunskap och kontakter!”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Senaste inlägg

VideoThumbnail Image
Insights

Bidrar uppföljningsverktyg till övervakning av medarbetare?