Boka demoLogga in

Exempel på 25 dashboards för fastighetsbolag – och vad de kan användas till

  • Axel Holmqvist
    Axel Holmqvist

    2024-03-26

  • Kevin Kimaryo
    Kevin Kimaryo

    2024-03-26

Välkommen till Homepals e-book fylld med exempel på dashboards för fastighetsbranschen!

I den här e-boken kommer vi att utforska olika användningsområden för dashboards inom fastighetsförvaltning och hur de kan användas för att optimera ekonomi, hållbarhet, teknisk förvaltning och uthyrning.

Dashboard Image

För fastighetsbolag i Sverige är det avgörande att hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna och bästa praxis inom fastighetsförvaltning.

Genom att skapa- och använda dashboards i Homepal kan du få insikter i verksamheten på ett överskådligt och effektivt sätt, vilket kan hjälpa dig att fatta informerade beslut för att optimera ert NKI, lönsamhet eller vinst – beroende på vad ni är för typ av bolag och vad ni har som mål.

I denna e-bok kommer vi att presentera ett brett utbud av exempel på dashboards som används av våra kunder och användare (d.v.s. era branschkollegor) inom olika områden av fastighetsförvaltningen. Varje kapitel kommer att fokusera på ett specifikt område och inkludera konkreta exempel på dashboards för att inspirera dig till vad som är möjligt att skapa med Homepal.

Vi på Homepal är fast beslutna att guida våra kunder genom att visa exempel på vad man kan, och bör, följa upp. Genom att dela dessa exempel med er vill vi underlätta för alla att dra nytta av andras metoder för både uppföljning och analys av mätvärden och nyckeltal – så att ni slipper "återuppfinna hjulet" gång på gång.

Med hjälp av denna e-bok hoppas vi kunna bidra till er fortsatta framgång inom fastighetsbranschen, genom att erbjuda inspiration och vägledning för effektiv fastighetsförvaltning.

Ladda hem guiden gratis!