Blogg

WSP och Homepal i samarbete för visualisering av fastighetsdata

WSP lanserar nu tjänsten DeDU Insights i samarbete med Homepal. Det innebär en förstärkning av fastighetsinformationen i WSP:s programvara DeDU med överskådliga, visuella dashboards från Homepal.

Amanda Forssberg

Amanda Forssberg

2023-05-05
2 minuters läsning
News

DeDU är ett heltäckande tekniskt fastighetssystem som stöttar fastighessägare med en ökad effektivitet, bättre kontroll och säkrare prioriteringar samtidigt som hållbarhetsarbetet drivs i rätt riktning. Med DeDU Insights vill WSP och Homepal förenkla fastighetskunders möjlighet att tillgodogöra sig informationen, göra analyser och dra korrekta slutsatser av sin data.

”Digitala verktyg är idag ett absolut minimum för fastighetsägare som vill vara konkurrenskraftiga på marknaden. Vi som mjukvaruleverantör måste erbjuda intuitiva verktyg som stöttar våra kunder i att möta kraven på effektivitet, hållbarhet och säkerhet i dagens snabbt föränderliga fastighetsbransch. Samarbetet med Homepal innebär en kraftfull förbättring för våra kunder.” – Håkan Sahlberg, Gruppchef på WSP.

I Homepal kan kunder exempelvis söka svar på:

  • Vilka fastigheter förbrukar mest energi per kvm?

  • Vilken typ av fel är vanligast i mina fastigheter?

  • Håller våra inhyrda driftentreprenörer sina avtalade inställningstider?

Vi är glada över att samarbeta med WSP och deras produkt DeDU för att tillsammans skapa ett ännu mer värdefullt erbjudande för våra gemensamma kunder. Med DeDU Insights kommer kunder kunna gå från magkänsla till att fatta välgrundade beslut om sin fastighetsförvaltning baserat på data, säger Rasmus Persson, VD på Homepal.

DeDu är ett heltäckande tekniskt förvaltningssystem som bland annat innehåller ärendehantering, tillsyn och skötsel, ronderignar, felanmälan, bekavning av garantitider och avtal, myndighetsbesiktningar, mediauppföljning, lägenhetsbesiktningar med mera.

Om Homepal

Homepal gör det möjligt för fastighetsbolag att enkelt få tillgång till sin data i fastighetssystemet och andra datakällor så att du kan få insikt i ditt bestånd och agera utan att vara en expert på data.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Homepal kommer endast att använda din information för att eventuellt kontakta dig om relevant innehåll, uppdateringar och produktnyheter. Du kan avbryta detta när som helst.
hej@homepal.se
Skeppsgatan 19
211 11 Malmö
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Homepal kommer endast att använda din information för att eventuellt kontakta dig om relevant innehåll, uppdateringar och produktnyheter. Du kan avbryta detta när som helst.

© Homepal AB 2023.
Org. nr: 559201-1521 (SE).