Meta Pixel

Boka demoLogga in

Hur funkar processen i Homepal?

 • Amanda Forssberg
  Amanda Forssberg

  2024-03-12 • 3 minuters läsning

Nyfiken på processen? Här går vi igenom hur det brukar gå till när fastighetsbolag köper in Homepal.

Dashboard Image

Möten innan du bestämmer dig för att skaffa Homepal

 1. Vi tar ett första möte för att prata om dina behov, hur de matchar med Homepal, och så får du en rundvandring i produkten (demo). Målet är att förstå vilket behov av uppföljning, rapportering och analys som finns i din organisation. Det kommer ofta från medarbetare i förvaltningen, chefer inom förvaltningen eller IT-avdelningen. Du får också information om affärsmodell så att du kan skapa dig en uppfattning om hur mycket Homepal kostar för dig.

 2. Nästa steg är att vi på Homepal tar ett möte med den som kan fatta beslut om att eventuellt gå vidare med Homepal. Är det du? Toppen! Annars pratar vi ofta med den som är fastighets-/region- eller förvaltningschef. Det kan också vara en proptechsamordnare, digitaliseringschef eller IT-chef vi pratar med, det varierar beroende på din bolagsstruktur. Vi går igenom alla frågor och funderingar som kan tänkas finnas för att ni ska ha all information ni vill ha.

 3. Det sista mötet brukar vi kalla för “offertmöte”, eftersom det avslutas med att vi skickar över en offert. Under det här mötet går vi igenom affärsmodellen i detalj. 

Implementation: Nu sätter vi igång! 

 1. Vi börjar med att göra en integration mot fastighetssystemet. Det beror på att det finns mest information där som flest personer har nytta av. I praktiken innebär det att fler medarbetare kan få sitt behov tillgodosett så fort som möjligt. Bra va? Vi har standardintegrationer mot alla de stora fastighetssystemen och många av de små. Tack vare detta och gedigen erfarenhet de system som används i branschen är du igång på nolltid. 

 2. Integrera fler system. Vill du också ha ekonomisystemet, energiuppföljningen eller något annat system integrerat? Då gör vi det nu!

 3. KLART!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Senaste inlägg

VideoThumbnail Image
Insights

Misstaget som står fastighetsbolagen dyrt – Gör du samma misstag?