Blogg

Vår VD Rasmus Persson utsedd till fastighetsbranschens 35 under 35. 

Branschtidningen Fastighetsnytt har utsett morgondagens makthavare inom fastighetsbranschen och vi är stolta att meddela att vår VD Rasmus Persson tog plats på listan.

Amanda Forssberg

Amanda Forssberg

2022-12-08
3 minuters läsning
News

Fastighetsnytt ställde frågor om hur Rasmus hamnade där han är idag, om tioårsplanen och vad han tror om fastighetsbranschens utveckling. Här får du ta del av svaren!

Karriär:

Efter studierna vid Lunds universitet väntade ett jobb inom försäljning på ett stort välkänt bolag, men jag valde i sista sekund att börja med Homepal. På den tiden var det inte ett enkelt beslut, men jag har alltid haft en drivkraft att göra något eget och nu fick jag chansen tillsammans med några fantastiska medgrundare. Idag är jag VD och en av de drivande faktorerna i Homepal, ett spännande uppstickarbolag vars kaxiga vision är att förändra fastighetsbranschen med hjälp av data. Det är ett område fastighetsbranschen har mycket att lära inom.

Under åren har jag träffat över 400 fastighetsaktörer och fått en bred insikt i branschens utmaningar från fastighetsbolag, leverantör och investeringsperspektiv. Utöver mitt engagemang i Homepal så är jag en del av MERC Talangnätverk och sitter i PropTech Swedens advisory board.

Här är jag om 10 år:

Det enda som driver mig i min karriär är att gå till ett jobb som jag älskar. Varför det? Om du arbetar med din passion så kommer du alltid att leverera och utvecklas till det bättre. Jag vill tro att jag om 10 år fortfarande älskar mitt arbete och inspirerar andra i min närhet att känna samma sak. Därtill vill jag fortfarande utmana status quo för att ständigt förflytta branschen i rätt riktning.

Om 10 år hoppas och tror jag att fastighetsbranschen gjort en stor transformationsresa och förhoppningsvis har vi på Homepal varit en stor bidragande faktor i den resan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Homepal kommer endast att använda din information för att eventuellt kontakta dig om relevant innehåll, uppdateringar och produktnyheter. Du kan avbryta detta när som helst.
hej@homepal.se
Skeppsgatan 19
211 11 Malmö
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Homepal kommer endast att använda din information för att eventuellt kontakta dig om relevant innehåll, uppdateringar och produktnyheter. Du kan avbryta detta när som helst.

© Homepal AB 2023.
Org. nr: 559201-1521 (SE).