Meta Pixel

Boka demoLogga in
Hållbarhet

Engagemang för energianvändning

Dashboard som hjälper dig som ansvarig för energianvändningen att skapa en engagerad förvaltning för att minska fastigheternas energianvändningen.

Dashboard image

Fokus

Minskad energianvändning, Engagemang, Snabb insikt

Vem tittar på den?

Ansvarig för energianvändning

Hur ofta?

Dagligen

Dashboarden är byggd och designad för att specifika team och individer i förvaltningen ska få snabb insikt i hur deras fastigheter presterar mot mål och jämfört med andra fastigheter i beståndet.

När informationen om energianvändning blir transparent och tillgänglig varje dag kan dina kollegor i förvaltningen engagera sig, känna ansvar och agera för att tidigare upptäcka energitjuvar, till exempel att automationen för belysningen har slutat fungera i en fastighet.

Våra smarta filter ger dig sömlös analys och kraftfull insikt

Alla dashboards är utrustade med smarta filter i Homepals applikation, vilket ger dig den enkelhet som du saknar i nuvarande system för att anlysera specifika segment och perioder.

Våra filter gör det möjligt att snabbt visa din dashboards nyckeltal och mätvärden för segment så som fastighet, stadsdel eller område, allt inom valbar tidsperiod. Det går även att analysera efter icke-geografiska segment, så som resurs, leverantör eller kategori. Allt är anpassningsbart efter dina behov.

BlogPostThumbnail Image

System

Den här dashboarden kan användas genom att till exempel koppla på något av följande system:

Integration logotype

Vitec

Officiell samarbetspartner

Vill du lära dig mer om den här dashboarden? Bli kontaktad!